• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/cetinmedikalizmir
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=905309416888
  • https://twitter.com/cetin_medikal
  • https://www.instagram.com/cetinmedikalizmir/
  • https://www.youtube.com/channel/UCjUvriFNLUIjul7PCl1sUpA?view_as=subscriber
Hasta Yatağı Teslimatları

Aylık Kiralık Hasta Yatağı

 

 

Karyola Kiralama İzmir

Hasta Karyolası Kiralama

Oksijen Konsantratörü Çalışma Prensibi

Oksijen Konsantratörü Nasıl Çalışır?

Oksijen konsantratörü, sıvı veya gaz oksijen sağlayan bir oksijen tankı ile aynı şey değildir. Bunun yerine, konsantratör çevrenizdeki havayı kullanarak oksijen üreten bir cihazdır. Makine, havayı bir filtreden ve bir hava kompresöründen geçirerek içeri çeker. Daha fazla filtre nitrojeni yakalar ve oksijeni serbest bırakır, bu da bir tankta toplanır. İnce bir tüp, cihazdan yüzünüze kadar uzanır ve burun deliklerinizin altındaki iki açık kanül aracılığıyla veya bir yüz maskesiyle size oksijen verir.

Evde Kullanılan Oksijen Konsantratörü

Doktorunuz, evde veya uyurken sürekli oksijen ihtiyacınız varsa, sabit bir oksijen konsantratörü reçete edebilir. Makineyi saplarından kaldırabilirsiniz, ancak aynı zamanda tekerlekleri vardır, böylece yürürken yuvarlayabilirsiniz. Bu makineler dakikada 10 litreye kadar oksijen üretebilir.

Elektrikle çalışır, bu nedenle düzgün çalışması için sürekli prize takılı olması gerekir.

Evde kullanılan bir ünite nasıl kullanılır?

Cihazın kullanım ve bakım talimatlarına uyun. Doktorunuz, oksijen akış hızını kaç litreye ayarlamanız gerektiğini size söyleyecektir. Doktorunuz söylemedikçe hızı değiştirmeyin.

Oksijen Konsantratörlerinin Dezavantajları Nelerdir?

Oksijen konsantratörünü sevebilirsiniz çünkü oksijen tüpünün aksine cihazı doldurmanıza gerek yoktur.

Ancak oksijen konsantratörlerinin bir kaç dezavantajı vardır. Ana dezavantajı sürekli bir güç kaynağına ihtiyaç duymasıdır. Bir kesinti durumunda yedek bir pil veya güç jeneratörüne sahip olmanız gerekecektir. Eski modeller oksijen tankından daha gürültülü olabilir. Ve sabit bir oksijen konsantratörünüz varsa, filtreleri haftalık olarak değiştirmeniz ve düzenli olarak bakım yaptırmanız gerekecektir.

Oksijen Konsantratörünüzü Nasıl Temizlersiniz?

Konsantratör ekipmanınızı düzenli olarak temizlemeniz gerekecektir.

Haftada bir ılık su ve hafif bulaşık deterjanı ile yüz maskenizi yıkayın. Nemlendirici şişe kullanıyorsanız, her 3 günde bir ılık su ve hafif bulaşık deterjanı ile temizleyin. Sıcak su ile durulayın. Şişeyi kağıt havlu ile kurulayın, ardından hava ile kurutun. Konsantratör filtresini ise ayda bir kez temizleyin. Filtresini çıkarın ve hafif bulaşık deterjanı ile dolu temiz bir kaba daldırın. Kir veya tozu çıkarmak için bir bezle ovun, ardından sabun kalıntılarını gidermek için su altında durulayın. Filtresini kuru, temiz bir havluya koyun ve tamamen kuruyana kadar hava ile kurutun, ardından konsantratöre geri takın.

 

Oksijen konsantratörleri hakkında daha fazla bilgi almak veya cihaz temin etmek isterseniz İzmir Çiğli'deki mağazamızı ziyaret edebilirsiniz. Ataşehir Mahallesi, 8019/16 Sokak, No:16/A adresinde bulunan firmamız, oksijen konsantratörleri konusunda geniş bir ürün yelpazesi ve profesyonel oksijen konsantratöri kiralama hizmeti sunmaktadır.

Uzman ekibimiz, oksijen konsantratörlerinin kullanımı, bakımı ve faydaları konusunda size detaylı bilgi verecek ve ihtiyaçlarınıza uygun çözümler sunacaktır.

Firmamıza ulaşmak için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz:

Telefon: +90 (232) 376 66 05
Cep Telefonu: +90 (530) 94168 88 

Bu numaraları arayarak oksijen konsantratörleri hakkında daha fazla bilgi alabilir, ürün seçeneklerimizi keşfedebilir veya sağlık ürünleriyle ilgili herhangi bir sorunuzu danışabilirsiniz. Sağlık durumunuzu iyileştirmek ve daha konforlu bir yaşam için sizlere destek olmaktan memnuniyet duyarız.

  
120 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Karyola Kiralama

Kiralık Tekerlekli Sandalye

Aylık,Haftalık,Günlük Kiralık Tekerlekli sandalye

Hasta Bezleri