• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/cetinmedikalizmir
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905071256221
  • https://twitter.com/cetin_medikal
  • https://www.instagram.com/cetinmedikalizmir/
  • https://www.youtube.com/channel/UCjUvriFNLUIjul7PCl1sUpA?view_as=subscriber
Hasta Yatağı Teslimatları

Hasta yatağı ödeme

Aylık Kiralık Hasta Yatağı

Karyola Kiralama İzmir

Hasta Karyolası Kiralama

Anasayfa


     Yarı Hastane Model İki Motorlu Karyola Kiralık

   
Ürün Kodu : HKİ-152
Ürün Özellikleri
KARYOLA KİRALAMA İZMİR, MANİSA, DENİZLİ, AYDIN.
        Detaylar
 
 
Detaylar

KİRALIK KARYOLA

İZMİR, MANİSA, AYDIN, DENİZLİ, MUĞLA, UŞAK, BALIKESİR, KÜTAHYA, AFYONKARAHİSAR.

Yarı Hastane Model Karyola Kiralama

Hasta Karyolası İzmir olarak sağlık ve mutluluk söz konusu olduğunda sevdiklerimize konfor, destek ve kolaylık sağlamanın önemini anlıyoruz. İster bir yaralanmanın ardından iyileşiyor olun, ister kronik bir hastalığa sahip olun doğru ekipmana sahip olmak sağlıkta büyük bir fark yaratır. Bu nedenle benzersiz ihtiyaçlarınıza karşılamak ve evde bakım ve tedavi hizmeti deneyimini elde etmek ve bu deneyimi geliştirmek için tasarlanmış geniş bir yelpazede yüksek kaliteli kiralık hasta karyolalarını sunuyoruz.

Kiralık karyola modellerimizin İzmir ve çevre ilçelerde kurulum ve nakliye hizmetinden yararlanmak için 0232 376 66 05 numaralı Karyola Kiralama Hattımızdan bilgi alabilir, kiralık karyola siparişlerinizi verebilirsiniz.

Sırt/ Ayak Fonksiyonlu Karyola Özellikleri

  • Çit korkulukları ile hasta güvenliği sağlar.
  • İki motorlu karyolada sırt ve ayak kısımları belirli bir seviyeye yükseltilir ve tekrar indirilir.
  • Manuel ayarlanan fonksiyonları yoktur.
  • Tüm fonksiyonlar el kumandası ile kontrol edilir.
  • Başlıklar abs, korkuluklar alüminyum malzemeyle üretilir.
  • 10 cm tekerleklerde kilitlenme ve 360 derece dönme özelliği bulunur.
  • Karyola köşelerinde 4 adet serum askısı takma yeri mevcuttur.
  • Serum askısı ve sünger yatağı ile beraber karyola kiralanır.
  • 120 kilogram taşıma kapasitesi vardır.

Ev kullanımına yönelik karyola seçeneklerimiz konforu, işlevselliği ve güvenliği ile gönül rahatlığı sağlar. Motorlu karyolalar sadece tıbbi tesisler için değil artık evinizde de rahat kullanıma hazırdır. Ayarlanabilir sırt ve ayak desteği, iki taraflı yan korkulukları ve serum askıları gibi özellikleriyle karyola modellerimiz üstün destek ve çok işlevsellik sunar.

Özel gereksinimlerinizi karşılamak için ayarlanabilir sırt ve ayak fonksiyonlu ve serum askılı Standart Model Hasta Karyolası HKİ-151 benzeri çeşitli kiralık modeller sunuyoruz. Hasta Karyolası İzmir'den hasta karyolası kiralayarak sevdiklerinizin rahat ve güvenli bir iyileşme için gereken bakım ve desteği almasını sağlayabilirsiniz.

  • Onarım Ücreti Yok

  • 24 Saat Destek

  • Hızlı Hizmet

Karyola Deneyiminizi Nasıl Geliştiriyoruz?

Aynı gün, ertesi gün veya haftasonu hasta karyolası teslimat fırsatları sunuyoruz.

Kısa süreli kiralamalar minumum 1 aydan başlar.

Doğru uyumu sağlamak için "Satın Almadan Önce Dene" seçeneğiyle karyolanızı keşfedin.

Potansiyel çözümleri keşfetmek için bizi arayın.

Kapsamlı karyola kiralama fiyat deyatlarına 0232 376 66 05 numaralı hattımızdan ulaşın.

Güvenilir Ekipmanlar

Sağlık ekipmanlarımızın kalitesine ve işlevlerine güvenin. Birinci sınıf hasta karyolası ve basınç tahliyeli yatakları sizlere sunuyoruz. Ürünlerimizin sağlığınızı desteklemek için tasarlandığını bilmenin rahatlığını yaşayın. İyileşme yolunuzda güvenilir ekipmanınızı seçmek için bizleri arayın.

Ülke Genelinde Hızlı Teslimat

Ülke genelinde hızlı ve etkili servisimizi deneyimleyin. Hasta Karyolası İzmir olarak sağlık ihtiyaçlarınızın aciliyetini anlıyoruz. Hasta karyola ve yataklarınızı en çok ihtyiaç duyduğunuz anda teslim almanızı sağlayan güvenilir ve hızlı teslimatımızdan yararlanın. 

Kalite ve Güvenilirlik 

Hasta Karyolası İzmir olarak ürünlerimizin güvenilir ve kaliteli olmasına öncelik veriyoruz. Hasta karyolalarımızın yüksek standart güvenlik ve fonksiyonu sağlaması için saygın üreticiler ve tedarikçiler ile yakın işbirliği içinde çalışıyoruz. Uzman ekibimiz her ürünü dayanıklılık, kullanım kolaylığı, hasta konforu gibi faktörleri dikkate alarak titizlikle çalışıyor. İyileşmeyi ve sağlığı teşvik etmede güvenilir ekipmanların önemini anlıyoruz, bu nedenle size en kaliteli çözümleri sunmaya çalışıyoruz.

Esnek Kiralama Seçenekleri

Evde sağlık ekipmanları söz konusu olduğunda ulaşılabilirlik ve karşılanabilir fiyatların hayati önem taşıdığına inanıyoruz. Bu yüzden hasta karyolası ve tekerlekli sandalyelerde esnek kiralama seçenekleri sunuyoruz. Kısa dönem iyileşme periyotları veya uzatılmış periyotlardaki ekipman ihtiyaçlarınıza uygun kiralama planlarımız vardır. Güleryüzlü ve bilgili ekibimiz bütçenize ve gereksinimlerinize uygun doğru kiralama planını ve ekipmanı seçmenizde sizlere yardımcı olacaktır.

Evinizdeki Sağlık Partneriniz

Hasta Karyolası İzmir olarak hasta karyolası, havalı yatak sağlık ekipmanları sağlayıcısından daha fazlasıyız. Biz, yolculuğunuzda size ve sevdiklerinize destek sağlamaya adamış sağlık partneriniziz. Ekibimiz sizlere rehberlik etmek, sorularınızı yanıtlamak ve konforunuzu ve genel refahınızı arttırmak için doğru donanımı sağlamak için burada.

Uygun Fiyatlandırma

Sağlık ekipmanlarının herkes için ulaşılabilir olması gerektiğine inanıyoruz. Bu yüzden İzmir'de karyola kiralamada en iyi fiyatları sunuyoruz. Sağlık sorunlarının getirebileceği yükten dolayı uygun fiyatlı kiralama çözümleri sunarak bu yükü hafifletmeyi amaçlıyoruz.

Bugün Bizimle İletişime Geçin

En iyi evde karyola deneyimine ilk adımı atın. İhtiyaçlarınızı görüşmek, geniş karyola çeşitlerini keşfetmek ve eviniz için mükemmel çözümü bulmak için size destek olmaya hazır ekibimizi arayın.

İZMİR HASTA KARYOLASI KİRALAMA 0232 376 66 05

 
 
Karyola Kiralama

motorlu hasta karyolası izmir

Kiralık Tekerlekli Sandalye

Aylık,Haftalık,Günlük Kiralık Tekerlekli sandalye

Hasta Bezleri